THE SUN IS SHINING, SHOP OUR SPRING ITEMS. | GRATIS VERZENDING VANAF €75

My Shopping Bag

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Subtotaal
€0,00
Shop nog €75,00 voor gratis verzending!

Ruilen en retourneren

Ruilen

Item(s) gekocht, maar toch niet helemaal de juiste maat? Geen probleem! Je kunt op het bijgevoegde retourformulier vermelden welk artikel je wilt ruilen en voor welke maat. Indien voorradig zullen wij jou kosteloos de juiste maat toesturen. Mocht het item niet meer voorradig zijn in de gewenste maat, zullen wij direct het bedrag van dat item aan je uitbetalen. Je ontvangt hiervan automatisch bericht.                                              

Retourneren

Retourneren vinden wij helemaal niet erg bij FOLC! Je kunt bij ons binnen 14 dagen jouw bestelling (gedeeltelijk) retour sturen. Dit kun je eenvoudig doen door jouw pakket te retourneren, op eigen kosten, naar:

FOLC
Postbus 6888
4802 HW BREDA

 Ons adres kun je uiteraard ook vinden op het bijgevoegde retourformulier! Het aankoopbedrag zullen wij binnen 10 kalenderdagen na ontvangst van het retour terugstorten op jouw rekening.

AfterPay
Heb jij AfterPay als betaalmethode gekozen? Wij zorgen dat na ontvangst van jouw retour, de factuur deels of geheel wordt afgemeld. Je ontvangt in eerste instantie bericht van ons dat wij jouw retour hebben verwerkt. Vervolgens zullen wij direct het te verrekenen bedrag aanbieden bij AfterPay. Zij zullen jou informeren over de volgende stappen.

Overige retourvoorwaarden

  • wij kunnen het retour niet accepteren wanneer het product beschadigd en/ of gedragen is
  • wij kunnen het retour niet accepteren wanneer de hangtags van de producten af zijn
  • lingerie, badkleding en sieraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking nog intact is en de hygiënestrip niet verwijderd is

CRAZZYY SALE ITEMS

Omdat de prijzen al zo CRAZY laag zijn gelden voor deze sale andere retourvoorwaarden. Wil je de items retour sturen, let us know, hello@folc.nl, je krijgt dan in voor de waarde van de retouren een tegoedbon voor de webshop. Natuurlijk hopen wij dat je erg tevreden bent met de items.