THE SUN IS SHINING, SHOP OUR SPRING ITEMS. | GRATIS VERZENDING VANAF €75

My Shopping Bag

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Subtotaal
€0,00
Shop nog €75,00 voor gratis verzending!

Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij begrijpen als geen ander dat jij jouw bestelling graag zo snel mogelijk in huis hebt. Wij streven ernaar om jouw bestelling dezelfde dag te verzenden. Soms kan het in geval van nationale feestdagen of vanwege extreem drukke periodes iets langer duren dan dat je van ons gewend bent. Heb je na drie werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Kosten

De standaard verzendkosten bedragen € 3,95 voor Nederlandse verzendingen. Wanneer je boven een bedrag van €75,- bestelt, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening (dit geldt voor Nederland en België) en wordt het pakket dus gratis naar jou opgestuurd.

Voor onze Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 4,95. Een bestelling boven een bedrag van € 75,- is ook in België vrij van verzendkosten.

Orderbevestiging
Wanneer je jouw bestelling plaatst, ontvang je van ons een orderbevestiging. Hierin kun je een overzicht zien van de door jouw bestelde items. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Wellicht dat de orderbevestiging dan in je ''ongewenste e-mail'' terecht is gekomen. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van PostNL, stuurt onze koerier een e-mail met hierin jouw track and trace code.

 

Retourneren

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt de items die je wilt retourneren aangeven op het bijgeleverde retourformulier. Je kunt het retour (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres. Dit adres staat ook aangegeven op het bijgeleverde retourformulier. Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van jouw bestelling, dienen wij het retour terug in ontvangst te hebben genomen.


Ons retouradres:

FOLC
Postbus 6888
4802 HW  Breda

 

CRAZZYY SALE ITEMS

Omdat de prijzen al zo CRAZY laag zijn gelden voor deze sale andere retourvoorwaarden. Wil je de items retour sturen, let us know, hello@folc.nl, je krijgt dan in voor de waarde van de retouren een tegoedbon voor de webshop. Natuurlijk hopen wij dat je erg tevreden bent met de items.

Retourneren voor onze Belgische klanten 

Voor het retourneren vanuit België volg je de volgende stappen:
Vul het bijgevoegde retourformulier in zijn volledigheid in en voeg deze toe aan jouw retourzending, anders zijn wij niet in staat deze juist te verwerken. 

Vervolgens stuur je een mail naar retourneren@folc.nl onder vermelding van jouw ordernummer en zullen wij deze beantwoorden met een retouretiket die jij over het oude adres heen kan plakken op het pakket. De kosten voor deze retourzending worden bij het verwerken van jouw retourzending in mindering gebracht op de terugbetaling. Bewaar een kopie van het retouretiket ter referentie. zonder bewijs van retourzending worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

Terugbetaling van geretourneerde items

Het aankoopbedrag zullen wij binnen 10 kalenderdagen na ontvangst van het retour terug storten op jouw rekening.

BELANGRIJK!

  • wij kunnen het retour niet accepteren wanneer het product beschadigd en/ of gedragen is
  • wij kunnen het retour niet accepteren wanneer de hangtags van de producten af zijn
  • lingerie en badkleding kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking nog intact is en de hygiënestrip niet verwijderd is
  • sieraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de plastic verpakking nog intact is en ongedragen