SALE UP TO 70%.. GO CHECK IT OUT, BEFORE IT'S GONE..

My Shopping Bag

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Subtotaal
€0,00
Shop nog €75,00 voor gratis verzending!

Verzenden & retourneren

 

Verzenden

Wij begrijpen als geen ander dat jij jouw bestelling graag zo snel mogelijk in huis hebt. Wij streven ernaar om jouw bestelling dezelfde dag te verzenden. Soms kan het in geval van nationale feestdagen of vanwege extreem drukke periodes iets langer duren dan dat je van ons gewend bent. Heb je na drie werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Kosten

De standaard verzendkosten bedragen € 3,95 voor Nederlandse verzendingen. Wanneer je boven een bedrag van €75,- bestelt, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening (dit geldt voor Nederland en België) en wordt het pakket dus gratis naar jou opgestuurd.

Voor onze Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 4,95. Een bestelling boven een bedrag van € 75,- is ook in België vrij van verzendkosten.

Orderbevestiging
Wanneer je jouw bestelling plaatst, ontvang je van ons een orderbevestiging. Hierin kun je een overzicht zien van de door jouw bestelde items. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Wellicht dat de orderbevestiging dan in je ''ongewenste e-mail'' terecht is gekomen. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van PostNL, stuurt onze koerier een e-mail met hierin jouw track and trace code.

 

Retourneren

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt de items die je wilt retourneren aangeven op het bijgeleverde retourformulier. Je kunt het retour (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres. Dit adres staat ook aangegeven op het bijgeleverde retourformulier. Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van jouw bestelling, dienen wij het retour terug in ontvangst te hebben genomen.


Ons retouradres:

FOLC
Postbus 6888
4802 HW  Breda

 

  • wij kunnen het retour niet accepteren wanneer het product beschadigd en/ of gedragen is
  • wij kunnen het retour niet accepteren wanneer de hangtags van de producten af zijn
  • lingerie, badkleding en sieraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking nog intact is en de hygiënestrip niet verwijderd is

 

Terugbetaling van geretourneerde items

Het aankoopbedrag zullen wij binnen 10 kalenderdagen na ontvangst van het retour terug storten op jouw rekening.

 

AfterPay
Heb jij AfterPay als betaalmethode gekozen? Wij zorgen dat na ontvangst van jouw retour, de factuur deels of geheel wordt afgemeld. Je ontvangt hiervan automatisch bericht via AfterPay.

  • wij kunnen het retour niet accepteren wanneer het product beschadigd en/ of gedragen is
  • wij kunnen het retour niet accepteren wanneer de hangtags van de producten af zijn
  • lingerie en badkleding kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking nog intact is en de hygiënestrip niet verwijderd is