Gratis verzending vanaf € 75,-
Iedere week nieuwe items
Vóór 20:00 besteld, vandaag verzonden
Verzending naar NL, BE & DE

Verzenden & retourneren

Verzenden en bezorgen

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een email met daarin de orderbon én het retourformulier. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van PostNL, ontvang je een e-mail met hierin jouw track and trace code.

Bestel je voor een bedrag boven de €75,-? Dan betalen wij de verzendkosten voor jou!
Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, wordt jouw bestelling de eerstvolgende werkdag bezorgd (met uitzondering van het weekend en Nationale feestdagen).
Voor orders onder de €75,- rekenen wij voor Nederlandse verzendingen €3,95 en voor de Belgische verzendingen €4,95 verzendkosten.

Retourneren 
Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen jouw bestelling (gedeeltelijk) retour sturen. Dit kun je eenvoudig doen door jouw pakket te retourneren, op eigen kosten, naar:

Montapacking Oosterhout
T.a.v. FOLC
Krombraak 4
4906 CR Oosterhout

let op: het retourformulier vind je in de shipping mail 

Zorg ervoor dat je een retourformulier aan jouw retourpakket toevoegt.
Het retourformulier kan je HIER  downloaden. Het is geen ramp als je het formulier niet kunt uitprinten. Wel is het dan belangrijk om even een papier bij jouw retourpakket te voegen met daarop het ordernummer, jouw naam, de items die retour komen, de reden van retour en of je de artikelen zou willen ruilen voor een andere maat. Het aankoopbedrag zullen wij binnen 10 kalenderdagen na ontvangst van het retour terugstorten op jouw rekening. Bewaar altijd de Track & Trace van jouw retourzending. Zonder ordernummer of naam is een retour verwerken niet mogelijk.
Als het retourpakket naar het onjuiste retouradres verzonden wordt, loopt het retourproces vertraging op.

De retourvoorwaarden

  • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen
  • Het te retourneren artikel dient ongedragen te zijn
  • Het te retourneren artikelen bevat geen gebruikssporen of make-upvlekken
  • Badkleding kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking nog intact is en de hygiënestrip niet verwijderd is.
  • Sieraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de originele plastic verpakking nog intact is en ongedragen.

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het niet verwerken en niet overgaan op terugbetaling. Als je de geretourneerde items weer terug wilt ontvangen dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Ruilen
Item(s) gekocht, maar toch niet helemaal de juiste maat? Geen probleem! Je kunt op het bijgevoegde retourformulier vermelden welk artikel je wilt ruilen en voor welke maat. Indien voorradig zullen wij jou kosteloos de juiste maat toesturen. Mocht het item niet meer voorradig zijn in de gewenste maat, zullen wij direct het bedrag van dat item aan je uitbetalen. Je ontvangt hiervan automatisch bericht.

Retourneren voor Belgische klanten 
Vul het retourformulier in zijn volledigheid in en voeg deze toe aan jouw retourzending, anders zijn wij niet in staat deze juist te verwerken. Het retourformulier kan in jouw mailbox vinden of je kan het HIER downloaden. Stuur een mail naar retourneren@folc.nl onder vermelding van jouw ordernummer en wij zullen deze beantwoorden met een retouretiket die jij over het oude adres heen kan plakken op het pakket. De kosten voor deze retourzending worden bij het verwerken van jouw retour in mindering gebracht op de terugbetaling. Bewaar een kopie van het retouretiket ter referentie, zonder bewijs van retourzending worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

 

Actievoorwaarden stapelkorting 
 
Hieronder vind je de actievoorwaarden voor de stapelkorting die loopt op de sale van FOLC in 2019. 
1. De extra stapelkorting wordt alleen berekend over producten uit de sale categorie.
2. Bij een aankoopwaarde van minimaal €50 ontvang je 10% extra korting met de kortingscode: MOREISBETTER10
Bij een aankoopwaarde van minimaal €75 ontvang je 15% extra korting met de kortingscode: MOREISBETTER15
Bij een aankoopwaarde van minimaal €100 ontvang je 20% extra korting met de kortingscode: MOREISBETTER20
3. Mocht je een item willen retourneren in combinatie met de stapelkorting actie dan zijn de volgende regels van kracht:
- Als de minimale bestedingswaarde na retournering van één of meerdere niet meer wordt bereikt, dan vervalt de korting. Dit wordt verrekend en aangepast in je factuur. 
- Mocht je artikelen retourneren en uitkomen boven de minimale bestedingswaarde, dan wordt dit ook verrekend en aangepast in je factuur. 
 
Hieronder wordt een voorbeeld gegeven:
Je hebt het volgende besteld in de sale:
1. Top19,95
2. Broek 39.95
3. Jas 49,95
 
Totale aankoopwaarde: 109.85
 
Doordat je aankoop boven de 100 euro valt, profiteer je van 20 procent korting.( In dit geval is dat 21,99). Je besluit de jas van 49.95 te retourneren. Hierdoor wordt je totale aankoopwaarde : 59.90 en valt dus onder de 100 euro. Dit betekent dat je geen recht meer hebt op de 20% korting. Echter, profiteer je nog steeds van de 10% korting, omdat je meer dan 50 euro hebt besteed.
 
 
Actievoorwaarden Productbundel
Natuurlijk, mag je ook items retourneren uit een productbundel. LET OP: Wanneer je iets retourneert uit een productbundel verandert ook de prijs. Een productbundel bestaat uit twee of meer items die je voor een gereduceerde prijs kan kopen. Voorbeeld: FOLC biedt een volledige look aan met een spijkerjas, t-shirt en een pantalon. Als je de gehele look koopt, krijg je de t-shirt gratis. Bij het retourneren van een van de items, vervalt ook je recht op het gratis t-shirt. Dit wordt verrekend op je Afterpay factuur, of bij het terugstorten van je restitutie. 

 

Gratis verzending vanaf € 75,-
Iedere week nieuwe items
Vóór 20:00 besteld, vandaag verzonden
Verzending naar NL, BE & DE