★ -50% OFF ALL SWIMWEAR ★
Gratis verzending vanaf € 75,-
Iedere week nieuwe items
Vóór 20:00 besteld, vandaag verzonden
Verzending naar NL, BE & DE

Verzenden & retourneren

Verzenden en bezorgen

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een email met daarin de orderbon én het retourformulier. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van PostNL, ontvang je een e-mail met hierin jouw track and trace code.

Bestel je voor een bedrag boven de €75,-? Dan betalen wij de verzendkosten voor jou!
Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, wordt jouw bestelling de eerstvolgende werkdag bezorgd (met uitzondering van het weekend en Nationale feestdagen).
Voor orders onder de €75,- rekenen wij voor Nederlandse verzendingen €3,95 en voor de Belgische verzendingen €4,95 verzendkosten.

Retourneren 

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen jouw bestelling (gedeeltelijk) retour sturen. Dit kun je eenvoudig doen door jouw pakket te retourneren, op eigen kosten, naar:

Montapacking Oosterhout
T.a.v. FOLC
Krombraak 4
4906 CR Oosterhout

let op: het retourformulier vind je in de shipping mail 

Zorg ervoor dat je een retourformulier aan jouw retourpakket toevoegt.
Het retourformulier kan je HIER downloaden. Het is geen ramp als je het formulier niet kunt uitprinten. Wel is het dan belangrijk om even een papier bij jouw retourpakket te voegen met daarop het ordernummer, jouw naam, de items die retour komen, de reden van retour en of je de artikelen zou willen ruilen voor een andere maat. 

De retourvoorwaarden

  • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen
  • Het te retourneren artikel dient ongedragen te zijn
  • Het te retourneren artikelen bevat geen gebruikssporen of make-upvlekken
  • Badkleding kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking nog intact is en de hygiënestrip niet verwijderd is.
  • Sieraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de originele plastic verpakking nog intact is en ongedragen.

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het niet verwerken en niet overgaan op terugbetaling. Als je de geretourneerde items weer terug wilt ontvangen dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Ruilen

Item(s) gekocht, maar toch niet helemaal de juiste maat? Geen probleem! Je kunt op het bijgevoegde retourformulier vermelden welk artikel je wilt ruilen en voor welke maat. Indien voorradig zullen wij jou kosteloos de juiste maat toesturen. Mocht het item niet meer voorradig zijn in de gewenste maat, zullen wij direct het bedrag van dat item aan je uitbetalen. Je ontvangt hiervan automatisch bericht.  

Terugbetaling

Na ontvangst van een retourzending duurt het 10 werkdagen voordat een retourzending plus terugbetaling verwerkt is. Hierover ontvang je automatisch een e-mail met daarin verdere informatie over de terugbetaling. Bewaar altijd de Track & Trace van jouw retourzending. Zonder ordernummer of naam is een retour verwerken niet mogelijk. Als het retourpakket naar het onjuiste retouradres verzonden wordt, loopt het retourproces vertraging op.

Retourneren voor Belgische klanten 

Stuur een mail naar retourneren@folc.nl onder vermelding van jouw ordernummer en wij zullen deze beantwoorden met een retouretiket die jij over het oude adres heen kan plakken op het pakket. De kosten voor deze retourzending worden bij het verwerken van jouw retour in mindering gebracht op de terugbetaling. Bewaar een kopie van het retouretiket ter referentie, zonder bewijs van retourzending worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Vul het retourformulier in zijn volledigheid in en voeg deze toe aan jouw retourzending, anders zijn wij niet in staat deze juist te verwerken. Het retourformulier kan in jouw mailbox vinden of je kan het HIER
 downloaden.

 
 
Actievoorwaarden POP-UP store
 
Hieronder vind je de algemene voorwaarden van de FOLC POP-UP store:

1.Mocht je een item willen ruilen of retourneren dan kan dit binnen de pop-up maand. LET OP: DE FOLC POP-UP store is open van 6 april tot en met 5 mei. Na deze periode kunnen wij geen retouren meer aannemen. LET OP: Wegens verlenging van de pop-up mogen alle aankopen na 26 april geretourneerd worden tot en met 26 mei. Aankopen die voor 26 april zijn gedaan kunnen uiterlijk tot en met 5 mei worden geretourneerd. 

2.Een retour wordt alleen aangenomen wanneer dit ongedragen, vrij van lichaamsgeuren en waarbij het label nog aangehecht is.

3.Items uit de garage sale mogen niet retour.

4.Swimwear mag alleen retour wanneer de hygiëne strip intact is. 

5.PIN ONLY!

 

Gratis verzending vanaf € 75,-
Iedere week nieuwe items
Vóór 20:00 besteld, vandaag verzonden
Verzending naar NL, BE & DE